De ABC cursus is zowel een algemene cursus die openstaat voor iedereen, als een cursus die vereist is voor het professionele opleidingsprogramma.

Inhoud cursus :

  • De mystieke en wetenschappelijke oorsprong van Human Design, met thema’s als Neutrinos, Bewustzijns-Kristallen, Magnetische Monopool, Astrologie, Genetica, Chakra’s en de Kabbalah.
  • Een grondige verkenning van het Rood en het Zwart of het Onbewuste en het Bewuste, Persoonlijkheid en Design, Rave Berekening en de mechanics van hoe deze samengevoegd worden om het design te creë ren.
  • Het begrijpen van de circuits en hun keynotes, deze beslaan de Individuele, de Collectieve en de Tribale Groepen, met het praktiseren van keynoting.
  • De Hexagram-structuur en het begrijpen van de lijn-waarden, bovenste en onderste Trigram en hoe dit alles samen te brengen en met sleutelbegrippen een synthese te maken van een chart.

Vereisten:

  • Human Design reading en Living Your Design Cursus
  • Aanschaffen van het ABC Student Manual, MMI programma Studenten Editie.

Rave ABC cursus in 2 weekenden:
Tijdens de intensieve 2*2-daagse klassikale cursus wordt er aanzienlijk meer tijd aan oefeningen en verdieping besteed. De Cursus vindt plaats op 2 opeenvolgende dagen (vrij/za of za/zon) van 10 tot 17 uur (lunch en koffie/thee inbegrepen).

Rave ABC cursus in 6 sessies van 1,5 uur,  live in Den Haag of online
Dit ABC-programma wordt aangeboden in 6 sessies van 1,5 uur (overdag of ‘s avonds), zowel klassikaal als online. Ervaring heeft geleerd dat de online cursussen zeer interactief, levend en effectief zijn (en zijn niet minderwaardig dan de klassikale workshops), en daardoor een goede oplossing voor wie niet in of bij Den Haag woont. De computer setup en verbinding is eenvoudig te realiseren (we kunnen je hierbij adviseren).