Ontdek hoe het Human Design Systeem je leven kan veranderen

Deze workshop geeft je concrete handvatten over hoe te beginnen met het ervaren van en leven volgens je eigen ‘human design’. Het biedt je de mogelijkheid om dieper in je eigen blauwdruk te duiken en te ontdekken hoe je mentale verdedigingsstrategieën (je conditionering) jouw leven hebben beheerst en welke de consequenties daarvan zijn.
Verder bestudeer je de vier Human Design types en hoe je de daarmee samenhangende persoonlijke levens– en besluitvormingsstrategie kunt toepassen in dagelijkse situaties.
Of je nu voornamelijk in je eigen ontwikkeling geïnteresseerd bent, of werkt als professionele coach of therapeut, deze informatie geeft je helder inzicht in je eigen wezen. Je zal in toenemende mate in staat zijn je leven op een vreugdevolle en bevredigende manier vorm te geven.

Programma
Deel 1: Introductie in het Human Design systeem, het bewuste en onbewuste (rood & zwart), opbouw van een ‘bodygraph’ (chart of geboortegrafiek), je conditionering van denken en doen, overzicht van de centra (Hoofd, Ajna & Keel)
Deel 2: Vervolg overzicht van de centra (Ego, Milt, G-centrum, Sacraal, Solar Plexus)
Deel 3: Innerlijke authoriteit en Definitie
Deel 4: De 4 types: Projector, Manifestor
Deel 5: Vervolg 4 types: Reflector en Generator / Manifesting Generator
Deel 6: Onderzoek van de bodygraphs (familie en vrienden). Vraag en antwoord. Afsluiting en hoe verder?

Living Your Design Intensieve 2-Daagse workshop:
Tijdens de intensieve 2-daagse klassikale workshop wordt er naast dit LYD-programma aanzienlijk meer tijd aan oefeningen en verdieping besteed, o.a. voor de bespreking van bodygraphs van jezelf of van familie en kennissen. Ook de groepsdynamiek werkt heel verhelderend. De workshop vindt plaats op 2 opeenvolgende dagen (vrij/za of za/zon) van 10 tot 17 uur (lunch en koffie/thee inbegrepen).

Na afloop van deze workshop (klassikaal of online) is het mogelijk je aan te melden voor een vervolgopleiding (Rave ABC) en/of deel te nemen aan een meer permanente studie- en support groep om de opgedane inzichten en ervaringen te verdiepen en te leren toepassen in je eigen leven.

Living Your Design in 6 sessies van 1,5 uur,  live in Den Haag of online
Dit LYD-programma wordt aangeboden in 6 sessies van 1,5 uur (overdag of ‘s avonds), zowel klassikaal als online. Ervaring heeft geleerd dat de online cursussen zeer interactief, levend en effectief zijn (en zijn niet minderwaardig dan de klassikale workshops), en daardoor een goede oplossing voor wie niet in of bij Den Haag woont. De computer setup en verbinding is eenvoudig te realiseren (we kunnen je hierbij adviseren).

Living Your Design Workshop: On Line Lunch Sessies
Begeleiding: Drs. Nayla Nasra i.s.m. verschillende Living Your Design Guides uit Nederland en België.
Reeks 1: de centra in negen sessies: Leer jezelf en anderen nog beter kennen aan de hand van deze boeiende reis doorheen de negen centra: we gaan dieper in op de verschillende aspecten van ieder centrum, met verhalen van ervaringsdeskundigen in combinatie met informatie uit de charts van de deelnemers. Interactief, praktisch en ervaringsgericht.
Reeks 2: de types in drie sessies: Kom meer te weten over jouw type en dat van je vrienden, familie, collega’s, en hoe hiermee om te gaan. Op elke sessie zijn HD professionals en studenten uit Nederland en België aanwezig van het type dat die middag wordt besproken. Door het delen van hun ervaringen maken zijn van deze kennis iets levends en praktisch.

Wat heb je voor deze workshop nodig?
We adviseren dat je het “Living Design book” leest als voorbereiding voor de workshop, beschikbaar van Human Design America of te bestellen via deze site. Als je Projector of Manifestor bent, breng dan de charts mee van andere mensen om naar te kijken (zoals familie, relaties of vrienden etc.).
Ook is het nodig dat je minstens een overzicht-analyse hebt gehad via ons of via een andere gecertificeerde analist (zie Jovian website voor de lijst).

NB: Onze prijzen zijn conform de Jovian Archive Corporation minimum adviesprijs.
Alle officiële online cursussen kunnen herhaald worden voor 30% van de prijs, voor live cursussen en workshops geldt 70% van de prijs.

De basisopleiding, de opleiding tot Living Your Design Guide en tot Professioneel Analist worden door ons gegeven in Den Haag of elders in Nederland en België door gecertificeerde Living Your Design Guides (LINK INVOEGEN!).